Traficul pe DN 7 în județul Arad a fost complet blocat marți, în apropierea punctului de trecere a frontierei Nădlac I, după un accident în care au fost implicate trei TIR-uri, urmat de un incendiu. Cum s-a întâmplat totul

Potrivit informațiilor furnizate de Centrul Infotrafic, accidentul a avut loc pe DN 7, între localitatea Nădlac și Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I. Polițiștii au raportat că accidentul a implicat o coliziune față-spate între două autocamioane, unul dintre acestea fiind ulterior proiectat într-un al treilea autotren care circula pe sensul opus. În urma impactului, două dintre vehiculele implicate au luat foc.

Deși incidentul a fost spectaculos și a cauzat blocarea totală a traficului, nu au fost înregistrate victime. Traficul în zonă a fost oprit pentru a permite echipelor de intervenție să lichideze incendiul și să degajeze carosabilul.

Blocajul a afectat semnificativ traficul la cel mai mare punct de trecere a frontierei din România, cauzând întârzieri și devieri pentru vehiculele care intenționau să traverseze frontiera prin PTF Nădlac I. Autoritățile au recomandat utilizarea rutelor alternative și au solicitat șoferilor să evite zona până la remedierea completă a situației.

                                Incendiu la vama Nădlac / Sursa foto – ISU

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here