Un incendiu puternic a izbucnit marți dimineață în orașul Tecuci, iar flăcările au cuprins rapid două clădiri, generând o intervenție de urgență din partea pompierilor. Conform informațiilor furnizate de ISU Galați, focul a afectat imobile situate pe strada 13 Septembrie nr.10, la intersecția cu strada George Coșbuc. Autoritățile au intervenit de urgență la fața locului

La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de pompieri pentru a gestiona situația de urgență. Conform rapoartelor preliminare, trei autospeciale de la Detașamentul de Pompieri Tecuci și o autospecială de la Ivesti au fost trimise în misiune, alături de un echipaj SMURD.

Incendiul s-a extins cu rapiditate și exista riscul ca flăcările să afecteze și alte clădiri din apropiere. Pompierii depun eforturi considerabile pentru a limita propagarea incendiului și pentru a proteja proprietățile vecine.

Cauza incendiului urmează să fie stabilită

În acest moment, cauza exactă a izbucnirii incendiului nu este cunoscută și va fi determinată de pompieri în urma finalizării operațiunii de stingere și a investigațiilor ulterioare.

Incendiul de la Tecuci reprezintă o situație deosebit de gravă pentru comunitatea locală, implicând eforturi substanțiale din partea serviciilor de urgență pentru a gestiona și a limita efectele sale. Autoritățile monitorizează îndeaproape evoluția situației și lucrează pentru a reduce la minimum pagubele și impactul asupra locuitorilor și proprietăților din zonă.

 

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here