Panică într-un bloc din municipiul Constanța. Douăsprezece persoane au fost evacuate, în noaptea de marţi spre miercuri, în urma izbucnirii unui incendiu într-un apartament situat la etajul 6 al imobilului. Trei copii cu vârste între 4 și 11 ani au avut nevoie să fie monitorizați de echipajul SMURD sosit la fața locului. Micuții nu au fost însă transportați la spital deoarece rudele acestora au refuzat acest lucru.  

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Dobrogea”, cinci autospeciale de stingere incendii, descarcerarea, o autospecială de transport personal şi victime multiple şi un echipaj SMURD au fost mobilizate la faţa locului, incendiul izbucnind la etajul şase al blocului.

Întreaga comunitate a recuperatorilor de metal din Sintești, vizată de o plângere PENALĂ. Demers fără precedent în România

“Incendiul a fost localizat la ora 22,59, se manifesta într-un dormitor. Au fost evacuate 12 persoane din bloc. La ora 23,02, incendiul a fost lichidat”, a transmis ISU.

Trei minori cu vârstele de 4, 7 şi 11 ani s-au aflat sub monitorizarea echipajului SMURD sosit la fața locului, aparţinătorii acestora refuzând transportarea lor la spital, au mai precizat reprezentanţii ISU. 

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here