Începe procesul criminalilor omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner. Doar doi criminali au fost prinși de autorități și plasați în arest preventiv. Cel de-al treilea este de negăsit. Potrivit procurorilor, o probă cheie în acest dosar este ADN-ul extras de pe plicul de cafea instant. Vă avertizez că urmează informații cu un puternic impact emoțional.  

Criminaliștii au găsit o probă care a dus la identificarea unuia dintre autori, și anume o bucată dintr-un plic cu cafea instant.

Laurențiu Ghiță și Minae Marian Cristian, zis “Pușcărie”, au fost identificați la scurt timp după comiterea crimei în Scoția și Irlanda. Cei doi sunt închiși la penitenciarul Aiud. Cel de-al treilea inculpat, Costinel Cosmin Zuleam, nu a fost găsit.

Crima a avut loc anul trecut. Cei trei bărbați au intrat noaptea în casa omului de afaceri Adrian Kreiner, l-au imobilizat, l-au lovit și au tâlhărit-o pe fiica acestuia. Cei trei au furat ceasuri în valoare de peste 200 de mii de euro. Afaceristul a murit în urma loviturilor.

Înainte de a recurge la atac, cei trei au supravegheat timp de două zile casa lui Kreiner dintr-o clădire nelocuită.

Cei trei riscă 30 de ani de închisoare sau chiar detenția pe viață. 

Vila de lux în care a fost ucis milionarul Adrian Kreiner, scoasă la vânzare. Cum arată una dintre cele mai scumpe case din Sibiu – FOTO 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here