Un bărbat în vârstă de 75 de ani, din municipiul Arad, se află în stare critică după ce, vineri dimineață, și-ar fi dat foc în scara unui bloc. Mai multe echipaje de intervenție, inclusiv pompieri și polițiști, au ajuns rapid la fața locului pentru a gestiona situația. Ce au anunțat autoritățile în acest caz

Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad, un apel la 112 a semnalat faptul că “un bărbat de 75 de ani și-ar fi dat foc în scara unui bloc de locuințe din oraș”. În urma acestei sesizări, echipele de intervenție s-au deplasat de urgență pentru a salva victima și a stinge incendiul izbucnit.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad a raportat că incendiul a avut loc la parterul unui bloc de pe strada Vasile Goldiș și a afectat deșeuri menajere din scara blocului. „La sosirea echipajelor de intervenție, casa scării era complet inundată de fum. În timpul intervenției, a fost identificată o victimă, un bărbat cu arsuri severe pe aproximativ 80% din suprafața corpului. Deși se afla în stare de inconștiență, acesta avea semne vitale și a fost transportat de urgență la spital de către echipajul medical SMURD”, a precizat ISU.

Pompierii au reușit să stingă rapid incendiul, care s-a manifestat doar la parterul blocului, și au ventilat zona pentru a îndepărta fumul dens.

 Momentan, motivul care l-a determinat pe bărbat să recurgă la acest gest extrem nu este cunoscut, deși locatarii susțin că incendiul a fost declanșat folosind deșeuri menajere. Ancheta este în desfășurare, urmând ca autoritățile să stabilească circumstanțele exacte ale incidentului.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here