Un bucătar de 37 de ani, angajat al unui restaurant bine cotat din Ibiza, a fost acuzat de agresiune după ce a atacat un client german de 72 de ani, nemulțumit de calitatea mâncării. Potrivit publicației Sky News, citată de Mediafax, clientul a returnat o farfurie, reclamând că preparatul nu corespundea așteptărilor sale, ceea ce a declanșat o reacție violentă din partea bucătarului. Ce au relatat oamenii legii

Conform relatărilor poliției, bucătarul a devenit extrem de agresiv, a alergat spre masa clientului și a început să strige. În timpul altercației, acesta l-a lovit pe bărbat în spate și la gât, iar apoi a spart o farfurie pe podea, continuând să-l insulte. În urma incidentului, clientul a suferit răni superficiale, fiind tratat inițial pentru vânătăi la un centru medical local.

Cu toate acestea, câteva zile mai târziu, starea bărbatului s-a agravat, fiind necesară o intervenție chirurgicală din cauza formării a două cheaguri de sânge în zona toracelui, care îi afectau respirația.

Bucătarul a fost arestat ulterior și este acum acuzat de vătămare corporală gravă. Autoritățile nu au dezvăluit numele celor implicați în acest incident, iar ancheta este în curs.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here