Un eveniment neobișnuit a provocat panică pe o șosea din Polonia, după ce un cadavru transportat de un dric a căzut pe carosabil, surprinzând șoferii din trafic. Incidentul s-a petrecut în Stalowa Wola, un oraș din sud-estul țării, și a fost rapid preluat de presa locală. 

Potrivit The Guardian, totul a început când un șofer a observat un cearceaf pe parbrizul mașinii sale, care, alunecând, a dezvăluit trupul neînsuflețit pe asfalt.

Panică pe o șosea din Polonia

Pentru câteva momente, șoferul, panicat, a crezut că a lovit persoana întinsă pe drum. Însă, la scurt timp, și-a dat seama că trupul căzut era, de fapt, un cadavru care fusese pierdut dintr-un dric în timpul transportului. Imaginea cadavrului întins pe o trecere de pietoni a fost distribuită de presa poloneză, stârnind un val de reacții din partea publicului.

Firma de pompe funebre responsabilă pentru transportul cadavrului și-a cerut scuze într-o declarație oficială emisă sâmbătă. Aceștia au explicat că incidentul a fost cauzat de o defecțiune tehnică la încuietoarea electrică a ușii din spate a dricului. „Cu mare regret, informăm publicul despre un eveniment nefericit, cauzat de o defecțiune tehnică neașteptată, care nu reflectă standardele noastre înalte. Ne exprimăm profunda empatie față de familiile îndoliate și respectul nostru constant față de cei decedați”, se arată în comunicatul companiei, publicat pe site-ul acesteia.

Incidentul a fost intens discutat în media, iar autoritățile investighează cauzele exacte ale defecțiunii pentru a preveni pe viitor astfel de situații.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here