Ingredientul care salvează maioneza. Ce trebuie să faci dacă s-a tăiat. Își va căpata imediat consistența. Ce trebuie să faci ca să salvezi maioneza tăiată

Nu de puține ori gospodinele s-au confruntat cu această problemă. Însă trebuie să știți că există soluții de salvare a maionezei în cazul în care aceasta s-a tăiat. Iată ce trebuie să faceți.

Adaugă o linguriță sau două de apă fierbinte și continuă să amesteci energic maioneza, după ce s-a tăiat. Probabil ai folosit prea mult ulei sau ai pus mai multă apă decât era necesar, pentru a o face mai pufoasă, dar s-a tăiat. Apa fierbinte ajută la coagularea gălbenușului și acesta se omogenizează mai bine cu uleiul.

Adaugă zeamă de lămâie și continuă să amesteci în maioneză, până când vezi că începe să se omogenizeze, apoi poți continua cu ulei turnat în fir subțire, aceasta este cea de a doua metodă de a salva maioneza tăiată.

Salată de vinete. Rețeta libaneză. Ce să pui în loc de maioneză 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here