Ingredientul pe care să-l pui în cafea. Te va ajuta să slăbești repede și sigur. Este folosit de către cei care urmează o dietă keto pentru slăbit. 

Cafeaua cu unt de cocos este adesea consumată în loc de micul dejun de către cei care urmează o dietă keto. E un regim alimentar bogat în grăsimi și sărac în carbohidrați.

Iată cum să faci cafea cu unt:

Prepară aproximativ 1 cană de cafea.

Adaugă 1-2 linguri de ulei/unt de cocos.

Adaugă 1-2 linguri de unt nesărat sau un tip de unt mai scăzut în lactoză.

Amestecă toate ingredientele într-un blender timp de 20-30 de secunde până seamănă cu textura unui latte spumos.

Valoarea nutrițională a cafelei cu unt

O ceașcă standard de cafea cu 2 linguri de ulei de cocos și unt nesărat conține:

Calorii: 445;

Carbohidrați: 0 grame;

Grăsime totală: 50 de grame;

Proteine: 0 grame;

Fibre: 0 grame;

Sodiu: 9% din doza zilnică recomandată;

Vitamina A: 20% din doza zilnică recomandată.

Deși unele studii au legat grăsimile saturate de o creștere a factorilor de risc pentru boli de inimă, cum ar fi colesterolul LDL ridicat, cercetările sugerează că grăsimile saturate nu duc direct la boli de inimă.

Cu toate acestea, cantitatea de grăsimi saturate din cafeaua cu unt este excesiv de mare pentru o singură porție.

Cercetările arată că înlocuirea unora dintre grăsimile saturate din dietă cu grăsimi polinesaturate poate reduce riscul de boli de inimă. Alimentele bogate în grăsimi polinesaturate sunt nucile, semințele și pește precum somonul, macroul, heringul sau tonul.

Pe lângă conținutul său ridicat de grăsimi, cafeaua cu unt conține și alți nutrienți importanți, și anume vitamina A. Vitamina A este o vitamină solubilă în grăsimi care este necesară pentru sănătatea pielii, funcția imunitară și sănătatea ochilor.

Fructele-minune. Sunt o sursă bogată de energie și au numeroase beneficii pentru sănătateSenzația de sațietate

Susținătorii cafelei cu unt afirmă că aceasta suprimă foamea și te ajută să slăbești, deoarece conferă senzația de sațietate și implicit vei tinde să mănânci mai puțin.

Uleiul de cocos din cafeaua cu unt este o sursă bogată de MCT, un tip de grăsime care poate promova senzația de sațietate mai mult decât trigliceridele cu lanț lung (LCT) găsite în alte alimente bogate în grăsimi, cum ar fi uleiurile, nucile și carnea.

Studiile au raportat, de asemenea, o scădere a senzației de foame și o scădere în greutate mai mare la persoanele care urmează diete cu conținut scăzut de calorii cu adăugarea de MCT, în comparație cu adăugarea de LCT. Cu toate acestea, aceste efecte par să se diminueze în timp.

Cum îți dai seama că ai început de osteoporoză. Ce trebuie să știe toate femeile. Primele semne care ar trebui să te îngrijoreze

 

Sursa stiripesurse.ro

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here