Bucătarii au dezvăluit care este ingredientul secret din plăcinta cu dovleac. Acest desert cu gust de toamnă te va ajuta să te întorci în perioada copilăriei. Plăcinta cu dovleac este un preparat emblematic pentru acest sezon și nu ar trebui să lipsească de pe platourile festive cu prăjituri. 

Plăcintele cu dovleac reprezintă deliciul acestui sezon. Piețele abundă de dovleac plăcintar și este momentul oportun să-l integrezi în rețetele tale de deserturi. Dacă vrei să te bucuri de un desert cu gust de copilărie, atunci urmărește rețeta de mai jos și descoperă secretul gospodinelor.

Ingredientul secret din plăcinta cu dovleac

Plăcinta cu dovleac nu necesită ingrediente complexe, dar vei avea nevoie de puțină atenție pentru a putea prepara un deliciu de sezon.

Când vine vorba de aluatul fraged, gospodinele știu ce ingrediente să adauge. Foile de aluat vor căpăta gustul copilăriei în momentul în care ei adăuga ingredientul secret: scorțișoara.

Pare un ingredient banal, dar scorțișoara va schimba complet gustul foilor de plăcintă, iar la final te vei bucura de un desert spectaculos.

Ruladă cu ness. Rețeta unui desert rafinat și aromat. Simplu și ușor de preparat

Mai jos poți să descoperi ingredientele pentru foile de aluat, dar și pentru umplutură.

1 ouă75 gr de zahăr tos25 gr zahăr vanilinat100 gr unt gras sau untură200 gr de iaurt grecesc5 gr praf de copt1 linguriță de scorțișoara550 gr de făinăun praf de sare.Gustări sănătoase care îți taie pofta de mâncare seara. Te și ajută să dormi mai bine

Aceste ingrediente te vor ajuta să prepari cel mai bun aluat. Pentru umplută, lista de ingrediente este mult mai simplă:

1 kg miez de dovleac plăcintar100 gr de zahăr25 gr de unt1-2 linguri re griș

Mai jos îți oferim și modul de preparare la acestei rețete delicioase, cu gust de copilărie.

Cum prepari aluatul fraged de plăcintă cu dovleac

Începe prin a pune untul și zahărul într-un bol. Amestecă totul bine, până în momentul în care cristalele de zahăr se topesc complet.

Citește continuarea aici

Nu mai arunca cojile de la ceapă și usturoi. Cum le poți folosi în mâncare

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here