Din august 2022 n am mai experimentat alinierea dintre Marte și Uranus, dar acest duo dinamic se va alinia pe cer pe 15 iulie 2024, la 26 de grade în Taur, care, coincidență sau nu, este și locul unde se află Algol, una dintre cele mai notorioase stele din astrologie. Algol a fost mult timp temută de astrologii antici.

Ei priveau strălucirea acesteia și o asemănau cu ochiul diavolului. Aproape tot ce era rău era asociat cu această stea, care părea să fie un mesager al distrugerii și haosului.

Desigur, în astrologia modernă, avem tendința să adoptăm o abordare mai neutră și să încercăm să înțelegem esența acestei stele. Este de asemenea demn de menționat că multe stele legate de puterea feminină profundă au primit o reputație negativă.

Privind mai adânc, Algol reprezintă o energie feminină puternică care nu este înfricoșătoare, ci mai degrabă neînțeleasă. Este ușor să consideri Algol un mesager al distrugerii, dar când te uiți mai atent la povestea ei, vezi o războinică feminină puternică care poate proteja, se poate transforma și își cunoaște propria putere.

Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii

În astrologia modernă, Algol este considerată steaua transformării și protecției. Cu fiecare renaștere prin care trece Algol, ea devine mai puternică, mai trezită și mai puternică. Reprezintă puterea feminină uitată, care odată reamintită, ne-ar permite să dăm naștere unei noi lumi.

Cu Marte și Uranus aliniindu-se pe Algol, pare că se instalează o trezire.

Pare că suntem chemați să trezim și să ne amintim puterile feminine care trăiesc în fiecare dintre noi.

Poate că suntem chemați să ne transformăm într-o versiune mai înaltă a noastră, indiferent cum arată asta în exterior. Poate că doar prin a ne îmbrățișa puterea și a renunța la ceea ce cred alții despre noi, putem păși în acest nou capitol.

Ce rol are Luna în relațiile de iubire. Cum ne influențează viața

Marte și Uranus împreună sunt cu siguranță o chemare de a renunța la tot ce nu mai este autentic pentru ființa noastră. Marte oferă curaj și încredere, iar Uranus ne oferă voința de a ieși din status quo și de a urma propriul nostru ritm.

Aceasta poate fi o combinație puternică, cu Algol amintindu-ne de puterea noastră de a ne renaște și de a ajunge la stări mai înalte de conștiință și putere.

Citește continuarea aici

5 zodii care au parte de schimbări drastice în relații, zilele următoare. Ce spun astrele

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here