Omul de afaceri Ioan Niculae a fost eliberat condiționat din închisoare în mai 2022, chiar cu patru luni înainte de nunta fiicei sale cu Ovidiu Toma, regele criptomonedelor din România.  

Ieșirea din penitenciar a fost aprobată de judecătorii din Ploiești, după ce acesta fusese mutat în penitenciarul din Prahova. Omul de afaceri care a condus ani la rând topul bogaților din România a fost reprezentat în sala de judecată de un avocat din oficiu.

Proprietățile ascunse ale lui Florian Coldea: bunuri de lux dobândite după ce statul paralel a făcut ani la rând dosare la comandă

Eliberarea condiționată a lui Ioan Niculae a venit după ce a încercat de trei ori să iasă din închisoare în timp ce era încarcerat la Poarta Albă. Cererile omului de afaceri au fost respinse de judecătorii de la Constanța pe bandă rulantă, după fiecare contestație depusă de Direcția Națională Anticorupție. 

Ioan Niculae a fost prevenit de un fost șef al SRI că urma să fie arestat: „Ordinul a venit din afară”

La 4 luni de la eliberare, omul de afaceri care a făcut milioane de euro din agricultură, producerea de îngrășăminte chimice și fotbal a mers la nunta fiicei sale cu Ovidiu Toma. Evenimentul din familia lui Niculae a avut loc la un restaurant de lux din Sinaia, unde au fost invitate 150 de persoane.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here