Ion Iliescu a demisionat de la Institutul Revoluţiei Române. Interimatul este asigurat de Alexandru Mironov / Alina Gorghiu, iniţiatoarea unui proiect de desfiinţare a institutului: Un gest tardiv şi cinic

Fostul preşedinte Ion Iliescu a demisionat de la şefia Institutului Revoluţiei Române din Decembrie 1989, locul acestuia fiind preluat interimar, de Alexandru Mironov, membru al Colegiului Naţional al instituţiei. Anunţul privind demisia lui Ion Iliescu din fruntea Institutului Revoluţiei Române a fost făcut de senatorul Alina Gorghiu, unul dintre iniţiatorii proiectului de lege care vizează desfiinţarea Institutului şi care a calificat gestul drept ”tardiv şi cinic faţă de cei care aşteaptă de mai bine de 30 de ani adevărul despre evenimentele din decembrie 1989”.

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected].

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here