Apariție incendiară a cântăreței Jennifer Lopez la premiera filmului „Unstoppable”, în plin divorț cu Ben Affleck. Artista s-a afișat fără lenjerie intimă, într-o rochie decupată.  

Vedeta, în vârstă de 55 de ani, a avut unul dintre cele mai îndrăznețe look-uri de pe covorul roșu, fără lenjerie intimă, cu o rochie exclusivistă, paiete argintii și ample decupaje laterale. Absentul serii a fost Ben Affleck, cel care a produs acest film.

Apariția incendiară are loc la doar două săptămâni după ce a depus actele de divorț, chiar cu ocazia aniversării a doi ani de la căsnicia cu Ben Affleck. Lopez nu a depus actele de divorț prin intermediul unui avocat, ci de una singură. La cea de-a doua aniversare a căsătoriei lor, în iulie, nu a existat nicio sărbătoare. Cei doi erau deja separați, când presa a scris că actorul a părăsit reședința de 60 de milioane de dolari pe care o împărțea cu “Diva din Bronx”.

Ce reguli controversate le-a impus Jennifer Lopez angajaților săi: Interdicții și cerințe stricte

Deși se află la sfârșitul celei de-a patra căsnicii, vedeta a fost încântată să meargă la Festivalul de Film de la Toronto pentru a promova filmul. 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here