Moment penibil pentru vicepreședintele Kamala Harris, care candidează anul acesta la alegerile prezindețiale din Statele Unite. Omul de bază al lui Joe Biden s-a autointitulat „președinte” în timpul unei ceremonii. Greșeala a fost corectată la scurt timp, însă publicul a început să râdă în hohote. Mai multe despre subiect aflăm de la jurnalistul REALITATEA PLUS, Ana Maria Păcuraru.  

În timpul unui elogiu pentru regretata reprezentantă democrată Sheila Jackson Lee, vicepreședintele Kamala Harris a făcut o greșeală neintenționată, ferindu-se la sine ca fiind președintele, înainte de a se corecta rapid, spunând vicepreședinte.

Această eroare a avut loc în momentul în care Harris vorbea despre implicarea sa în adoptarea legii care recunoaște Juneteenth ca sărbătoare națională, un proiect inițiat de Jackson Lee. Publicul a reacționat cu râsete și aplauze, iar Harris a repetat corectarea, pentru a sublinia titlul său real. Incidentul a atras rapid atenția pe rețelele de socializare, unde utilizatorii au făcut diverse cometarii și ironii pe seama greșelii. Unii au sugerat că aceasta ar fi un semn de încredere, în timp ce alții au făcut remarci sarcastice despre ambițiile sale sau despre confuzia sa. Printre comentarii se numără și observații cum ar fi că este arogant pentru cineva care pierde în sondaje să facă o astfel de afirmație, sau că Harris confundă discursurile de campanie cu cele de elogiu.

Soția Generalului Negru nu s-a suspendat din funcție după scandal și încă este cadru activ al SRI. Comunicatul oficial care dezvăluie și achiziționarea unei locuințe de serviciu

Cu toate acestea, Harris și-a continuat discursul evidențiind contribuțiile semnificative ale lui Jackson Lee și legătura personală pe care au avut-o. Harris a subliniat că Jackson Lee a fost o persoană de o profundă credință și compasiune și că a fost un membru mândru al surorității sale. De asemenea, Harris a menționat prietenia rapidă dintre soțul său și Jackson Lee, remarcând implicarea lor comună în diverse evenimente, inclusiv în comunitatea evreiească.

Sheila Jackson Lee a decedat pe data de 19 iulie 2024 la vârsta de 74 de ani din cauza unui cancer pancreatic. Ea a servit aproape 30 de ani în Camera Reprezentanților, începându-și primul mandat în anul  1995.

Harris a evidențiat în discursul său dedicarea lui Jackson Lee în serviciul public și impactul său major atât în Camera Reprezentanților cât și statul Texas.

Coldea, Maior, dar și multe cadre universitare, au știut despre abuzurile sexuale de la SNSPA. Nimeni nu a suflat o vorbă

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here