Prințesa de Wales, Kate Middleton, a marcat o etapă importantă în cariera sa, revenind la angajamentele publice la Castelul Windsor, la aproximativ o săptămână după finalizarea chimioterapiei. Kate Middleton revine la îndatoririle sale

 Într-un videoclip emoționant postat pe rețelele sociale, Kate a anunțat că a încheiat tratamentul, împărtășind cu sinceritate dificultățile întâmpinate de familia sa în ultimele luni. 

La evenimentul recent, s-a întâlnit cu echipa de la Centre for Early Childhood și personalul Palatului Kensington pentru a discuta despre proiectele sale în domeniul educației timpurii. 

În viitorul apropiat, Prințesa, în vârstă de 42 de ani, este așteptată să participe la slujba de Duminica Comemorării și să organizeze concertul anual de colinde la Westminster Abbey. 

„Pe măsură ce vara se apropie de sfârșit, nu pot să vă spun ce ușurare este să fi terminat în sfârșit tratamentul meu de chimioterapie.Ultimele nouă luni au fost incredibil de grele pentru noi ca familie. Viața, așa cum o știi, se poate schimba într-o clipă și a trebuit să găsim o modalitate de a naviga pe apele furtunoase și pe drumul necunoscut. Călătoria împotriva cancerului este complexă, înfricoșătoare și imprevizibilă pentru toată lumea, în special pentru cei apropiați.”, este o parte a mesajului transmis de aceasta.

Cu familia alături, Kate subliniază puterea și determinarea în această nouă etapă a vieții sale.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here