Kristof Lajos, cunoscut drept “antrenorul de genii”, care a fost surprins însă timp ce viola un băiat de 14 ani, a fost arestat preventiv duminică seara. Explicația pe care bărbatul ar fi dat-o anchetatorilor este absolut năucitoare. Acesta le-ar fi spus procurorilor și polițiștilor că a întreţinut relaţiile sexuale fără să fie conștient, pentru că se afla într-o stare de somnambulism, susțin surse judiciare. 

După ce a fost prins în flagrant, sâmbătă, în timp ce „întreţinea relaţii de natură sexuală” un minor de 14 ani,  Lajos Krisstof a spus că actele sexuale cu victima de 14 ani aveau loc inconștient, fiind somnambul, potrivit TVR Info.

Bărbatul de 39 de ani a fost filat timp de două săptămâni de poliţiştii de la Secția 26, înainte de a fi prins în flagrant.

Surse din anchetă mai spun că minorul de 14 ani ar fi recunoscut o legătură cu agresorul și, în plus de asta, că ar exista încă un copil în situația lui.

Kristof Lajos, cunoscut pentru că descoperea şi pregătea copiii cu abilităţi speciale, supranumit „antrenorul de genii”, a fost prins sâmbătă în flagrant, în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu un minor, într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei.

Maia Morgenstern, reacție în cazul violatorului Kristof Lajos: „Simt că-mi fuge pământul de sub picioare. Nu știi în cine să mai ai încredere!”

„Astăzi, 20 iulie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 26 Poliţie, au prins în flagrant un bărbat, în vârstă de 39 de ani, în timp ce săvârşea o infracţiune de viol asupra unui minor. În fapt, poliţişti din cadrul Secţiei 26 Poliţie, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 39 de ani, în timp ce ar fi întreţinut relaţii de natură sexuală cu un minor, în vârstă de 14 ani, la o locaţie din Sectorul 4”, a anunţat sâmbătă Poliţia Capitalei.

Bărbatul vizat este Kristof Lajos, cunoscut ca antrenorul de genii pentru copiii abandonaţi și considerat expert în educație. Conform anchetatorilor, el i-a oferit copilului, de-a lungul timpului, sume de bani, bunuri precum haine şi un IPhone, s-a apropiat de copil si l-a determinat sa se indepărteze de familie, inoculându-i treptat ideea că familia este nocivă şi devenind astfel persoana de ataşament pentru minor.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here