Dulce-acrișoară, rece și super-hidratantă, această limonadă delicioasă din pepene roșu trebuie încercată cel puțin o dată pe canicula ce a cuprins România în aceste zile.
Pentru a prepara această rețetă din pepene roșu, este nevoie de următoarele ingrediente:
600 g de pulpă de pepene roșu curățată de semințesucul a două lămâi zemoase300 ml de apă plată2 linguri cu sirop de arțar sau miere de albine (opțional)frunze de mentă și gheață, pentru servire (opțional).
Se pun toate ingredientele într-un blender, mai puțin menta și gheața și mixați până obțineți o consistență omogenă.
Se strecoară apoi limonada printr-o sită și se păstrează la frigider.
Limonada se servește rece, cu mentă și cuburi de gheață. Atenție însă, pentru că medicii recomandă să nu se consume lichide prea reci pe timp de caniculă.
Orașul din România unde un apartament costă doar 7.000 de euro