Maia Morgenstern a vorbit în exclusivitate la Realitatea PLUS despre cazul antrenorului care a violat un băiat de 14 ani. Se declară revoltată de faptul că așa-zisul antrenor de genii se folosea de imaginea creată în timp ce viola un minor.  

Ma simt îndurerată, simt că-mi fuge pământul de sub picioare. Nu știi în cine să mai ai încredere! Este o stare de șoc… trebuie ca justiția să își facă treaba, să se afle adevăruri… suntem manipulați. Este o crimă ceea ce se întâmplă… cu manipulare”, a concluzionat actrița.

Cazul violatorului Kristof Lajos. Mărturii șocante făcute de mama minorului agresat sexual

Mama minorului violat de Kristof Lajos spune că a devenit suspicioasă şi a sesizat poliția, ajutată de activiştii pentru drepturile copiilor. Individul a fost audiat astăzi timp de 3 ore de anchetatori, apoi reţinut. Potrivit surselor, el nu şi-a recunoscut fapta.

Mama băiatului spune că bărbatul îi repeta frecvent copilului că e mai important să petreacă timp cu el, decât cu familia. Agresorul a încercat să îl ademenească şi pe fratele băiatului iar mama susţine că de multe ori singurul mod prin care putea discuta cu copii, care petreceau mult timp cu bărbatul, era chiar prin intermediul acestuia. Le făcuse cadouri copiilor telefoane mobile pe care le controla.

Bărbat, prins în flagrant în timp ce viola un minor de 14 ani! Acesta a fost reținut pentru 24 de ore

Surse din ancheta precizează că bărbatul îi dădea băiatului de 14 ani, în fiecare lună, între 2.500 şi 3.000 de lei.

 

Copii veneau tot împotriva mea. Nu ştiu cum făcea, tot eu eram cea rea. Curgeau mesajele întruna, îi suna. Deci copilul meu nu putea să stea cu mine în bucătărie să ia masa, că trebuia să aibă telefonul lângă el şi să îi răspundă non stop acestui individ. Asta mi-a atras atenţia.

 

Bărbatul de 39 de ani a fost filat timp de două săptămâni de poliţiştii secţiei 26.

4 poliţişti l-au urmărit tot timpul pentru a scoate adevărul la iveală.

Băiatul de 14 ani este acum în custodia mamei, după ce in ultimele luni a fost intr-un centru de asistenţa socială.

”Astăzi, 20 iulie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti –  Secţia 26 Poliţie, au prins în flagrant un bărbat, în vârstă de 39 de ani, în timp ce săvârşea o infracţiune de viol asupra unui minor. În fapt, poliţişti din cadrul Secţiei 26 Poliţie, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 39 de ani, în timp ce ar fi întreţinut relaţii de natură sexuală cu un minor, în vârstă de 14 ani, la o locaţie din Sectorul 4”, anunţa Poliţia Capitalei.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here