Cunoscuta realizatoare TV a cerut ordin de protecție împotriva fostului iubit despre care spune că o hărțuiește pentru că nu poate accepta despărțirea. Ce cealaltă parte, omul de afaceri spune că o iubește și e dispus să facă orice pentru împăcare. 

Marina Almășan face demersuri în instanță pentru a obține un ordin de protecție împotriva bărbatului care i-a fost alături timp de 12 ani, afirmând că acesta o hărțuiește atât pe ea, cât și pe părinții ei.

Vedeta chiar a povestit, pe rețelele de socializare, că a fost nevoită să schimbe yala la ușă după ce părinții ei s-au trezit cu Georgică Cornu la ușă când ea nu era acasă.

 

 

Georgică Cornu mai vrea o șansă

În replică, bărbatul spune că s-a dus acasă la foștii socri pentru a-i duce acesteia un buchet de trandafiri și că fosta sa parteneră exagerează.

„Este adevărat, i-am trimis mesaje, și ei și părinților ei! Eu tot sper că ne vom împăca totuși până la urmă! Nu mă așteptam la așa ceva din partea ei! Nu mai este o tinerică! Dar la vârsta asta nu mai are cu cine să își refacă viața”, a spus fostul iubit al Marinei Almășan.

Marina Almășan și milionarul Georgică Cornu s-au despărțit, după 12 ani de relație, 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here