Reacție agresivă după demisiile din scandalul de la spitalul Pantelimon! Secretarul de stat Alexandru Rogobete a postat un mesaj sfidător, în care îi acuză pe cei care vor să se facă dreptate în acest caz că ar fi niște „nimicuri” care nu știu nimic despre sănătate.  

Totul după ce și un consilier al ministrului Rafila a ajuns să își dea demisia după un mesaj în care spunea că pacienții erau de lăsat și compara victimele cu broaștele de laborator. 

„Văd că medicina se face mai nou la televizor, unde zeci de experți în nimic își dau cu părerea despre numărul de mililitri. Cine ne face ”criminali și oameni cu coasa”? Ăia care sunt experți la făcut NIMIC și care, cu lipsă de demnitate și onoare, se laudă cu nimicul lor. Cine ne cere demisia? Aceleași NIMICURI care au făcut NIMIC pentru sistemul de sănătate și care prin NIMICUL lor vor să conducă în continuare”, a scris Alexandru Rogobete pe pagina sa de Facebook. 

Mișcări de trupe în Guvern: Mai mulți miniștri se află pe lista neagră. Cine sunt oficialii care a putea pleca acasă în perioada următoare

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here