Astăzi, valorile de temperatura vor fi mai scăzute față de intervalul anterior, însa cu toate acestea în regiunile sudice încă vor caracteriza o vreme călduroasă. 

Vor fi averse, mai ales după-amiază și seară, local în zonele montane, în Transilvania, Muntenia şi Moldova, pe arii restrânse în Dobrogea.

Cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi posibile căderi de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 24 şi 33 de grade.

ÎN BUCUREȘTI, valorile termice vor fi mai scăzute decât în intervalul anterior, însa vremea va fi călduroasă. În a două parte a zilei crește probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durata ale vântului.

Temperatura maximă va fi de 32…33 de grade.

LA MUNTE, vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice vor continuă să scadă. Vor fi averse, mai ales după-amiază și seară. Cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi posibile căderi de grindină.

LA MARE, vremea va fi caldă. Vor fi înnorări spre seară și noaptea când, trecător, vor fi averse și descărcări electrice. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 32 de grade, iar cele minime între 19 și 22 de grade. Temperatura apei mării va fi de 25…27 de grade. 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here