Orezul cu lapte este un preparat ușor de făcut, pe care cei mai mulți dintre noi îl îndrăgim. El poate fi gata în scurt timp și rețeta nu este deloc complicată, dar dacă ne dorim ca mâncarea să aibă un gust special, la fel ca în copilăria noastră, nu trebuie să uităm de aceste ingrediente speciale!
Orezul cu lapte pare a fi o rețetă destul de simplă, dar tot ascunde unele secrete! De exemplu, nu foarte mulți români astăzi știu că există câteva ingrediente speciale care pot da orezului cu lapte un gust mult mai bun!
Mai precis, este vorba despre sare și smântână! Acestea ne vor ajuta să gătim un desert delicios, de care nu ne vom mai sătura.
Ce ingrediente ne trebuie pentru orezul cu lapte
Pentru a preăgti un orez cu lapte care să aibă același gust cu cel din copilăria noastră, tot ce trebuie să avem la îndemână este o cană de orez, spălată în patru, sau chiar cinci ape. Apoi, ne mai trebuie și cinci căni de lapte, o sută de grame de zahăr, dar și două pliculețe de zahăr vanilat.
Citește continuarea aici.