Mihai Tudose, șeful Consiliului Național al PSD, demontează speculațiile care au apărut în spațiul public după publicarea unor fotografii cu el și Viorel Hrenbeciuc, la un restaurant din București. “M-a chemat să jucăm șah, dar n-am avut timp decât de o ciorbă”, a declarat Tudose în exclusivitate la Culisele Statului Paralel. Acesta a catalogat drept hilar scenariul privind o negociere subterană între PSD și AUR, pe filieră Hrebenciuc – Becali, care ar avea ca scop să-l propulseze pe George Simion în turul 2 al prezidențialelor. 

Este atât de taina, că te ia râsul, în mijlocul Bucureștiului. Întâlnirea a avut loc o pornire foarte simpatică, ca să zic așa, dl. Hrebenciu m-a sunat si m-a întrebat dacă am timp de șah. Joc cu el șah de 25 de ani.  M-a sunat și m-a întrebat <Ai timp de un șah?>>. I-am zis că n-am timp de șah, dar o jumătate de oră pentru o ciorbă am. <<Daca vrei să mănânci o ciorbă împreună, cu drag. Am fost și am mâncat o ciorbă.

Am și râs cu dl. Hrebenciuc (după apariția pozelor de la o presupusă întâlnire de taină – N.R:.), am vorbit azi cu el la telefon și i-am zis <<Vă rog frumos, data viitoare când ne mai întâlnim să jucăm un șah, să punem o poză pe Facebook, să nu se mai chinuie nu știu care dracu să facă poze de prin tufișuri.

Mihai Tudose, la masă cu Viorel Hrebenciuc. FOTOGRAFIILE care dinamitează scena politică și amplifică scandalul declanșat de declarațiile lui Becali

Și poza era făcută în august, vă dai seama ce context, dl. Ciolacu nici nu știa dacă va candid”, a declarat Mihai Tudose.

Explicațiile șefului Consiliului Național al PSD vin în contextul în care George Becali a declarat, în urmă cu două zile, tot în cadrul emisiunii Culisele Statului Paralel, că Viorel Hrebenciuc l-ar fi sunat pentru a-i propune ca PSD să-l sprijine pe George Simion să ajungă în finala prezidențială, alături de Marcel Ciolacu.

Hrebenciuc, sforarul-șef, NU neagă discuția cu Becali: “Am dreptul la opinie!” – Strategia murdară făcută de PSD

Întâlnirea dintre Mihai Tudose și Viorel Hrebenciuc, fosta eminență cenușie a PSD, a avut loc la un restaurant aflat lângă sediul central al PSD, un loc tradițional de întâlnire pentru liderii social-democrați.

Șeful PNL Cluj, reacție acidă în scandalul presupusului blat dintre PSD și AUR, pornit de Gigi Becali: „Hrebenciuc are „Rusia în suflet”

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here