O femeie a murit într-un mod tragic și neobișnuit după ce a ingerat capsule de detergent, pe care le-a confundat cu bomboane. Incidentul a avut loc în Londra, unde Elizabeth Van Der-Drift, în vârstă de 93 de ani, și-a pierdut viața din cauza unei greșeli fatale. Femeia, care suferea de demență, a fost atrasă de ambalajele viu colorate ale capsulelor de detergent, crezând că sunt dulciuri. Femeia a vrut să-și satisfacă pofta de a mânca ceva dulce, însă a murit

După ce a consumat capsulele, Elizabeth a început să se simtă rău, acuzând dureri abdominale severe și dificultăți de respirație. Starea sa s-a agravat rapid, iar familia a chemat o ambulanță pentru a o transporta de urgență la spital. Din păcate, medicii nu au reușit să o salveze, femeia decedând la scurt timp după incident.

Tragedia a șocat pe toată lumea și a atras atenția asupra riscurilor pe care ambalajele colorate ale produselor de curățenie le pot prezenta nu doar pentru copii, ci și pentru persoanele în vârstă sau cele care suferă de demență și alte deficiențe cognitive. Un medic legist a subliniat pericolele ascunse pe care aceste produse le pot reprezenta pentru persoanele vulnerabile, cum a fost și cazul Elizabeth.

„Este bine cunoscut faptul că produsele de acest tip pot reprezenta un pericol pentru copii, însă riscurile la care sunt expuse persoanele cu demență sau alte afecțiuni cognitive sunt adesea subestimate,” a declarat medicul legist.

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here