O americancă venită în țara noastră a rămas impresionată de ce anume a descoperit la noi. „Din punctul ăsta de vedere, în România e mai bine decât la noi”, spune turista din SUA. 

O americancă venită în țara noastră a rămas impresionată după ce a constatat un aspect neașteptat. Turista și-a împărtășit experiența după ce a dat un „tur de forță” prin magazinele din Capitală.

Din anumite puncte de vedere, în România e mai bine decât în SUA, susține creatoarea de conținut de pe TikTok, ce distribuie videoclipuri sub pseudonimul „JannaDamigeana”. Aceasta a rămas plăcut impresionată de faptul că în țara noastră, plata cu cardul se poate face aproape oriunde, fără probleme.

„Este de necrezut și enervant cât de multe locuri din Statele Unite nu au sistem de plată prin atingere (n.r. – contactless), știți, fie prin atingerea telefonului, fie prin atingerea cardului. Cel mai mare retailer din Statele Unite nu are acest sistem. Sunt la o benzinărie chiar acum, plata contactless nu funcționează, a trebuit să scot cardul și să plătesc. Fiecare loc din România care acceptă carduri de credit, au POS-uri cu plată contactless, nu și în Statele Unite. Cineva să-mi explice asta”, a remarcat pe TikTok, Janna.

 

@jannadamigeana

 

♬ original sound – JannaDamigeana

Urmăritorii creatoarei de conținut i-au dat dreptate.„WOW, nu mă așteptam la asta! Ori de câte ori a trebuit să cumpăr ceva din SUA, jumătate din timp cardurile mele nu funcționau. Slavă domnului că mi-a plătit un prieten!”, a comentat un internaut.„Și atunci când mergi în cel mai mic sat din România, tot o să găsești un magazin care are POS, aceasta este realitatea”, a comentat altul. 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here