Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a împărtășit recent, în cadrul unui eveniment, o poveste amuzantă din timpul misiunilor militare pe care le-a desfășurat în Afganistan. Întâmplarea, rememorată cu umor, subliniază momentele inedite și imprevizibile care pot apărea chiar și în cele mai dificile situații de pe teren. 

Ciucă a povestit cum, în timpul unei misiuni, unul dintre colegii săi de echipă a fost mușcat de un scorpion. Incidentul a fost tratat cu seriozitate la început, iar elicopterul de evacuare a fost chemat imediat pentru a asigura asistență medicală. Cu toate acestea, medicul de unitate, prezent în acel moment, a evaluat rapid situația și a decis că soldatul nu are nicio problemă.

La briefingul de dimineață, în fața echipei, întâmplarea a fost subiectul unei glume memorabile. Când cineva a întrebat care a fost deznodământul incidentului, răspunsul a venit prompt și cu umor: „A murit scorpionul!”

„O întâmplare amuzantă din misiuni: Eram în Afganistan și unul dintre băieți a fost mușcat de un scorpion. Am chemat elicopterul. Medicul de unitate era cu noi și zice: n-are nimic. La briefingul de dimineață am discutat despre asta. Și cineva a întrebat ce s-a întâmplat. Răspunsul: a murit scorpionul!”, a povestit liderul PNL.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here