Primarul General al Capitalei, Nicuşor Dan, proaspăt reales pentru un nou mandat la Primăria București, a dezvăluit că a fost sunat aseară de Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal (PNL). Cu toate acestea, din cauza faptului că telefonul său era pe modul silențios, convorbirea a avut loc abia în această dimineață. 

„Am avut o conversație foarte plăcută cu domnia sa. M-a felicitat și și-a exprimat disponibilitatea de a continua dialogul, la fel cum mi-am exprimat și eu aceeași disponibilitate. Evident, este normal, deoarece PNL-ul are reprezentanți în Consiliul General, iar interesul meu este de a forma o majoritate. Pentru orice om politic de nivel național, cum este domnul Ciucă, este important să vorbești cu primarul Bucureștiului”, a declarat Nicuşor Dan la un post TV.

Întrebat dacă a fost sunat aseară sau în această dimineață de către președintele PNL, Nicușor Dan a răspuns: „M-a sunat, am avut un apel de la domnia sa azi noapte, eu eram cu telefonul pe silent, dar am vorbit azi dimineață”.

PNL exclude o alianță cu PSD pentru prezidențiale – SURSE. Liderii de organizații care au avut rezultate slabe ar putea fi schimbați 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here