Nicolae Ciucă și Nicușor Dan au o viziune comună pe 10 ani pentru București. Candidatul prezidențial al PNL și edilul general au afirmat, sâmbătă, că susțin crearea a două noi parcuri mari în Capitală – Parcul Central și Parcul Arsenalului. Ciucă a prezentat, sâmbătă, viziunea sa ca posibil preşedinte al ţării pentru Capitală, spunând că este „un proiect pentru ca Bucureştiul să-şi recapete identitatea istorică şi să devină una dintre cele mai frumoase capitale ale Europei”.  

Nicolae Ciucă vrea dărâmarea zidului din jurul Palatului Parlamentului și o zonă de evenimente extinsă în Piața Constituției.

“Avem zidurile de jur împrejurul Parlamentului. Este un proiect pe care ni-l asumăm ca aceste ziduri să dispară şi să se rupă această barieră între cetăţeni şi Parlament pe de o parte. De cealaltă parte, este vorba de deschiderea care se oferă pentru realizarea tuturor acestor obiective, în mod deosebit cel prin care se leagă parcul Izvor şi de creează parcul Arsenalului”, a subliniat Nicolae Ciucă în prezentarea proiectului său pentru Bucureşti.

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here