Detalii înfiorătoare despre cazul minorei violate de directorul Casei Studenților din Pitești ies la iveală. Conform celor mai recente date, directorul instituției, un bărbat de 42 de ani, ar fi întreținut relații sexuale, în mod repetat, cu adolescenta de 16 ani, care frecventa cursurile instituției condusă de el. Cazul a ieșit la iveală după ce soția bărbatului ar fi aflat totul și ar fi luat-o la bătaie pe copilă. Părinții fetei au sesizat loviturile și au sesizat poliția. 

Bărbatul de 42 de ani acuzat de viol a fost dus la audieri, la parchet. Căsătorit și tată a trei copii, acesta conducea casa de cultură a studenților de 12 ani, unde preda și cursuri de dans. Acolo, de altfel, ar fi și cunoscut-o pe adolescenta care avea să îi devină victimă, relatează Ziare.com.

Bărbat, prins în flagrant în timp ce viola un minor de 14 ani! Acesta a fost reținut pentru 24 de ore

“Bărbatul ar fi întreținut în repetate rânduri raporturi sexuale cu o minoră, profitând de calitatea și încrederea pe care i-au conferit-o funcția de director al unei instituții publice de educație non formală, instituție ale cărei cursuri minora le frecventa”, a declarat Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș.

HALUCINANT: Plângerile anterioare ale părinţilor copilului de 14 ani, violat de Lajos Kristof, au fost CLASATE! Cum explică Poliția Capitalei

Cinci luni a durat relația, până când soția directorului a aflat totul. Femeia a hotărât să-i aplice o corecție fizică celei pe care o considera vinovată. Părinții fetei au observat loviturile și au făcut reclamație la poliție împotriva agresoarei.

Mergând pe firul poveștii, polițiștii au aflat despre fapta directorului și l-au reținut pentru viol. După 24 de ore petrecute în arest, acesta a fost însă pus în libertate, drept pentru care va fi cercetat acum sub control judiciar.

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here