Au apărut noi detalii în cazul bărbatului care a provocat un incendiu, săptămâna trecută, în Parlament. Anchetatorii spun că piromanul a planificat pas cu pas, de ceve vreme, incendierea încăperilor.  

Procurorii au audiat inclusiv jandarmii din Parlament și o angajată de la metrou, care a spus că acesta și-a luat bilet spre Grozăvești.

Piromanul, la audieri, a spus că nu a vrut să rănească pe nimeni, ci doar să atragă atenția asupra clasei politice.

Acesta a declarat că a mai fost la Parament în trecut, acolo unde i-a venit ideea de a da foc. Ulterior, el a mers la o benzinărie de unde a cumpărat benzină și brichetă.

Reamintim că, pe 17 septembrie, în zona unui magazin de suveniruri din Palatul Parlamentului, aflat în proximitatea Sălii de expoziţii ‘Constantin Brâncuşi’, un bărbat a dat foc unor bunuri pe care le avea în posesie, după care a plecat de la faţa locului.

Bărbatul a reuşit să iasă din clădirea Parlamentului, fiind reţinut abia după 10 ore, într-un hotel din Capitală unde se cazase, el având domiciliul în judeţul Vaslui.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a anunţat ziua următoare că s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul O.N., în vârsta de 56 de ani, fără antecedente penale, pentru comiterea infracţiunii de distrugere.

Cine este Nicușor Ochiana, bărbatul care a provocat incendiul de la Parlament. Rudele fac mărturisiri tulburătoare despre piroman: de ce a pus focul?

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here