O femeie a fost bătută crunt, în plină stradă, în Vrancea. Două persoane, soț și soție, au tăbărât pe ea cu pumnii și picioarele, iar motivul este unul halucinant. Cei doi agresori au vrut să îi aplice o corecție femeii pentru că ea nu a votat cu partidul pe care aceștia l-au susținut. Întreaga scenă a avut loc sub ochii fetiței victimei, în vârstă de 6 ani. Atenție, vă avertizăm că urmează informații cu impact emoțional.  

Alegerile s-au încheiat cu o bătaie în toată regula în comuna Jariștea din județul Vrancea. O femeie a fost lovită fără milă de un cuplu pentru că a avut alte preferințe la vot. Martoră la scena șocantă a fost chiar fetița victimei, în vârstă de 6 ani. După ce a reușit să scape de sub ploaia de lovituri, femeia a făcut acuzații grave pe o rețea de socializare.

„Am fost bătută de față cu fetița mea în vârstă de 6 ani. Agresorii sunt doi consilieri. Am fost amenințată atât eu, cât și familia mea de la începutul campaniei electorale. Când am trecut întâmplător pe strada unde locuiesc aceștia, ei m-au văzut și m-au atacat, spunându-mi că nu am dreptul să trec pe acolo”, a spus femeia.SURSA: Facebook

În urma dezvăluirilor făcute de victimă, primarul din comuna Jariștea a negat că agresorii ar fi consilieri ai partidului din care el face parte. Potrivit presei, edilul a precizat că nu îi cunoaște pe cei doi atacatori și că nu are legătură cu acest incident. Poliția a deschis un dosar penal în acest caz. 

Polițist local din Timișoara, bătut în plină stradă. Agresorul a fost lăsat liber de judecători VIDEO 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here