Premierul Marcel Ciolacu a declarat, luni, că împreună cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, analizează ca parte din lucrările de pe Valea Oltului să se facă pe timpul nopţii. Despre închiderea circulaţiei pe timpul zilei pe una dintre cele mai circulate șosele din țară, el a precizat că “era evident că se va crea un disconfort”. “Nu putem risca viaţa şoferilor, să pice stânci pe ei”, a transmis premierul.  Rutele ocolitoare pentru Valea Oltului (DN7) în perioada defrişării versantului. Pe unde pot trece șoferii

Premierul Marcel Ciolacu a declarat despre protestele de pe Valea Oltului, că nu sunt proteste ci doar se creează un disconfort. ”Am văzut şi nişte imagini că au căzut nişte stânci. Totuşi, viaţa este prioritară, ca şi în cazul drogurilor. Cred că dreptul la viaţă este primul drept pe care îl avem”, a completat şeful Executivului.

Șeful CNAIR, informații despre lucrările de pe Valea Oltului. ”Antreprenorul m-a asigurat că se va lucra într-un ritm susținut”

”Împreună cu domnul Grindeanu, analizăm ca parte din lucrări să se facă pe timpul nopţii, dar unele lucrări trebuiau făcute, era evident că se va crea un disconfort. Nu putem risca viaţa şoferilor, să pice stânci pe ei”, a mai spus premierul Ciolacu.

Valea Oltului se ÎNCHIDE: Cod roșu de ambuteiaje în țară! Gheorghe Falcă: „E o greșeală să blochezi românii în vacanță”

Circulaţia rutieră pe DN 7, Valea Oltului, se închide, începând de luni dimineaţă, timp de o lună. Maşinile nu pot circula în intervalul 06.00 – 20.00, cu excepţia celor al instituţiilor de intervenţie, care vor fi însoţite de echipaje ale constructorului. Riveranii beneficiază de două intervale speciale pentru a se putea duce/ întoarce de la serviciu. CNAIR a stabilit rute ocolitoare, de unde a ridicat orice restricţie, iar CFR a suplimentat numărul de garnituri.

Pe unde ocolim Valea Oltului. Harta interactivă a variantelor alternative la DN7Imagini SPECTACULOASE cu defrișările de pe Valea Oltului. A debut șantierul care pune la grea încercare nervii șoferilor -VIDEO 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here