O turistă care se afla, azi, în drumeţie pe Jepii Mici a fost atacată de urs, incidentul fiind anunţat la 112 de către un bărbat care o însoţea. 

Jandarmii montani ajunşi la faţa locului nu au găsit victima, pe care încă o caută şi la această oră.Din primele date, se pare că femeia ar fi fost târâtă de către urs.

„În urma a două apeluri 112, prin care se semnala faptul că o persoana de sex femeiesc este atacată de urs pe traseul Jepii Mici, o patrulă de jandarmi montani s-a deplasat în zona indicată. A fost identificat unul dintre apelați, un bărbat care se află în afara oricărui pericol. Din discuțiile cu acesta se pare ca persoana de sex femeiesc a fost târata de urs într-o zona unde acesta nu a mai putut vedea ce se întâmplă cu victima. În acest moment efectivele de jandarmi împreună cu lucrători din cadru Salvamont încearcă să găsească femeia pentru a ii acorda ajutor”, anunţă Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Prahova.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova anunţă că a fost emis mesaj RO-ALERT în staţiunea Buşteni pentru a semnala prezenţa unui urs în zonele populate/aglomerate.Animalul a fost observat în zona Cascada Caraiman.

Urs împușcat de jandarmi. Mai multe nopți la rând a atacat animalele de la Zoo Tg. Mureș VIDEO 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here