O vrăjitoare din Capitală a fost reținută de polițiști după ce a înșelat un bărbat să-i dea 7.000 de euro. 

Incidentul a avut loc între 4 și 7 august, când bărbatul a cunoscut-o online. În urma perchezițiilor efectuate marți, polițiștii au descoperit mai multe obiecte în casa femeii, care a fost reținută și urmează să fie dusă la instanță cu propunerea de arestare preventivă.

Potrivit unui comunicat la Poliţiei Capitalei, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 5 Poliţie au pus în executare, marţi, un mandat de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, prejudiciul fiind de aproximativ 7.000 de euro, notează Agerpres.

“În fapt, la data de 21 august, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că, în perioada 4 – 7 august, o persoană, pe care ar fi cunoscut-o în mediul online, prin metode specifice actelor de vrăjitorie, l-ar fi determinat să-i remită diverse sume de bani, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 7.000 de euro. Din cercetările şi investigaţiile efectuate, s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârşită de către o femeie, în vârstă de 40 de ani”, se precizează în comunicat.

Potrivit unor surse, este vorba despre Violeta Ursaru cunoscută drept tămăduitoarea sau clarvăzătoarea Isabela.

Fiul vrăjitoarei Sultana și al unuia lider interlop din Ploiești, reţinut într-un dosar de camătă. Trei femei, sub control judiciar 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here