Ora nașterii îți poate dezvălui secrete despre personalitatea ta. Iată ce secrete relevă momentul când ai venit pe lume despre tine. Ce spune ora nașterii despre tine

Dacă te-ai născut între orele 6.00 – 8.00 dimineața

Cei născuți în acest interval orar au parte de secrete și evenimente misterioase în viața lor. Dispuneți de liniște sufletească, dar sunteți persoane cheltuitoare, iar această lipsă de cumpătare vă poate afecta viitorul.

Dacă te-ai născut între orele 8.00 – 10.00

În general, ești o persoană discretă. Te bucuri de relații bune cu prietenii, deși banii pot fi considerați prietenii tăi adevărați. Uneori te lași copleșit de frustrări și iei decizii pripite. Se poate spune, că ești o persoană norocoasă.

Ce semnifică inițiala numelui tău, conform numerologiei. Cine sunt născuți să fie lideri

Dacă ești născut între orele 10.00 – 12.00

Persoanele născute în acest interval sunt oamenii succesului. Indiferent de domeniul pe care îl vor alege, succesul le este asigurat. Sunt persoane înțelepte și apreciate.

Dacă ești născut între orele 12.00 – 14.00

Voi sunteți marii călători. Aveți parte de noroc în viață și sunteți înzestrați cu mult șarm, cu o minte ageră și sunteți capabili să luați mereu decizii rapide și bune. Veți avea parte de numeroase călătorii în jurul lumii, fie în interes de serviciu, fie în scop personal. Cea mai importantă calitate a voastră este bunătatea.

Dacă sunteți născuți între 14.00 – 16.00

Persoanele născute în acest interval au legătură, în viața profesională, cu ocupații legate de bani, contabilitate, economie, bănci. De asemenea, la un moment dat, s-ar putea să fiți implicați și în  anumite proceduri legale.

Dacă ești născut între 16.00 – 18.00

Ei bine, oamenii născuți între aceste ore trebuie să-și asume responsabilități pe tot parcursul vieții. Perioada căsătoriei are un efect puternic asupra lor. Ei sunt foarte pretențioși, atunci când vine vorba de a alege o profesie, le aleg doar pe cele unde pot avea o formă liberă de exprimare.

Data nasterii îți arata daca ai sau nu noroc la bani. Ce spune numerologiaDacă te-ai născut noaptea

Dacă ești născut între 18.00 – 20.00

Acești oameni sunt foarte atașați de familie, ei  sunt în mare parte dependenți de prietenii și membrii familiei lor. Dar, când vine vorba despre relațiile sociale, familia cade pe locul al doilea.

 

Citește continuarea AICI

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here