Rețeta de pâine fără frământare este simplu de făcut, iar produsul final este excelent: crocant la exterior și moale la interior.
Pentru a prepara pâine fără frământare aveți nevoie de următoarele ingrediente: 500 gr de faină albă 000, 7 gr drojdie uscată, 1 lingură de sare și 450 ml apă calduță.
„Treaba este cât se poate de simplă. Se pregătește cât ai bate din palme. Amestecăm toate ingredientele, apa trebuie să fie neapărat călduță. Apoi, acoperim cu o folie alimentară și lăsăm la dospit aproximativ două ore. Ulterior, pulverizăm pe masă făină, îi dăm aluatului o formă cât mai rotundă, îl punem pe o foaie de copt în tigaie. Punem la cuptor la temperatura de 220 de grade. În 40 de minute pâinea este gata”, spune AnytaCooking, vlogger culinar.
„A ieșit super crocantă la exterior și moale la interior. Eu o bat pentru că așa îmi place. Ori de câte ori facem pâine, nu o lăsăm să se răcească. Pofta este prea mare. De datea aceasta am mâcat-o cu unt, slănină și ceapa roșie. Un deliciu”, susține AnytaCooking.