Seniorii au așteptat cu sufletul la gură marea recalculare care ar fi trebuit să fie o gură de oxigen. Mulți au rămas însă dezamăgiți pentru că sumele sunt de-a dreptul o bătaie de joc, spun ei. Un pensionar a primit decizia și a descoperit că pensia i s-a majorat cu doar 12 lei, după 36 de ani de muncă. Bărbatul spune că nu mai are încredere în statul român și vrea să doneze acești bani pentru campania liderilor la prezidențiale, în semn de protest.  

Pensionar: Asteptari de la statul roman nu am avut niciodata si nici nu o sa am, dar, totusi, mi se pare o bataie de joc ca foarte multi seniori si-au pus incredere ca au crescut preturile la gaze. Tot ne ameninta ca o sa creasca la electricitate, la facturi, alimentele nici nu mai spun.

Reporter: Cat ati primit dupa recalculare?

Pensionar: 12 lei. Imi e si rusine sa spun. Eu i-as dona pentru campania electorala a lui Ciolacu, Ciuca… Ce as putea sa fac cu 12 lei in plus? 

Reporter: Aveti de gand sa contestati aceasta decizie de recalculare?

Pensionar: Nu, pentru ca nu am niciun fel de asteptari de la ministra Muncii. Am 36 de ani, 3 luni si 25 de zile lucrate.Inainte de raclculare aveam 1069 de lei si acum am 1081 de lei. Sa le dea Dumnezeu sanatate la guvernanti.

Ce se întâmplă cu românii care rămân cu pensiile înghețate. Răspunsul șefului Casei de Pensii 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here