Pizza cu legume și ou este o variantă delicioasă și sănătoasă a clasicului preparat italian, perfectă pentru cei care doresc să încerce o rețetă mai ușoară, dar la fel de satisfăcătoare. Ouăle adăugate pe deasupra aduc un element surprinzător și cremos. 

Ingrediente

– 1 aluat de pizza

– 2 dovlecei medii, tăiați rondele subțiri

– 2 linguri ulei

– 50 g parmezan

– semințe de susan

– 1 ceapă mare, tăiată rondele subțiri

– 100 g brânză mozzarella

– 4 ouă

– sare

– piper

– 1 linguriță oregano uscat

Vrei o pizza delicioasă, dar nu ai timp să aștepti livratorul cu orele? Iată soluția de avarie: Pizza la tigaie

Mod de preparare

Întinzi aluatul de pizza într-o formă rotundă de copt și presari semințe de susan.

Călești ceapa 5 minute într-o lingură de ulei, până devine moale și ușor caramelizată. Scoți ceapa din tigaie și o pui deoparte. În aceeași tigaie, adaugi restul de ulei și călești rondelele de dovlecel câte 3 minute pe fiecare parte, până se înmoaie ușor. Condimentezi cu sare și piper după gust.

5 rețete de pizza care nu îngrașă. Combinații delicioase, sărace în carbohidrați

Presari uniform mozzarella și parmezanul rase peste aluatul de pizza. Așezi rondelele de dovlecel și ceapa călită peste brânză. Spargi ouăle, presari oregano uscat, sare și piper și coci pizza în cuptorul preîncălzit 10-12 minute sau până când aluatul este copt și ouăle sunt făcute după preferință.

Sursă text & foto: Click!Poftăbună

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here