A fost activat Planul Roşu de Intervenţie la Cernavodă, după ce microbuz și un autocar s-au ciocnit: mai multe victime au fost transportate la spital. Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină pe podul de la Cernavodă, acolo unde a avut loc un accident rutier. Coliziunea s-a produs între un microbuz și un autocar, fiind vorba despre un număr total de 37 de persoane. 

La fața locului a intervenit Detașamentul Cernavodă cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD B, Detașamentul Medgidia cu o autospecială de transport personal și victime multiple și un echipaj SMURD B, iar Detașamentul Palas cu un echipaj SMURD B2, un echipaj SMURD C1 și un microbuz.

La ora 16:00 a fost activat Planul Roșu de interventie. Din primele informatii, persoanele din autocar nu necesită îngrijiri medicale, iar din microbuz toate cele 13 persoane (7copii și 6 adulți), au fost asistate medical, preluate și transportate la Spitalul Cernavodă cu traumatisme minore.

Accident rutier intre un autocar si un microbuz, cu 37 persoane implicate. Intervine Det Cernavoda cu un ASAS, Descarcerare, SMURD B2; Det Medgidia cu ATPVM si SMURD B2; Det. Palas cu SMURD B2, SMURD C1 si Microbuzul.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here