Specialiștii au dezvăluit un număr de plante care pot ține gândacii de bucătărie la distanță. Dacă îți dorești să scapi de dăunători într-un mod simplu și rapid, atunci acesta este momentul oportun. Mai jos găsești câteva dintre propunerile specialiștilor. 

Gândacii există peste tot în lume. Uneori apar în casa noastră fără să ne dăm seama și cu greu reușim să-i gonim. Dacă nu îți dorești să folosești produse chimice, atunci specialiștii îți vin ajutor cu câteva sugesii utile. Acestea îți vor fi de folos.

Plante care pot ține gândacii de bucătărie la distanță

Este adevărat că gândacii trăiesc adesea și depun ouă în unele plante. Gndacii tind să fie atrași de umiditatea, hrana și adăpostul pe care le oferă solul unor plante. Acest lucru este valabil mai ales pentru plantele care necesită multă apă și umbră. Cu toate acestea, există câteva specii de plante care pot respinge în mod natural gândacii și alți dăunători.

Mai jos găsești acele plante care te vor ajuta să scapi de dăunători.

Plante despre care se spune că pot ameliora stresul și anxietatea. Mulți dintre noi le au deja în casăRozmarin

Prima pe lista pe care o propun specialiștii este rozmarinul. Eficient atunci când este plantat sau folosit ca ulei esențial, rozmarinul este, fără îndoială, cea mai bună plantă care respinge gândacii.

Această plantă este foarte toxică pentru gândaci. De asemenea, nu necesită multă apă și are nevoie de multă lumină solară. Dacă ai plante de rozmarin în jurul casei tale, atunci te poți baza pe ele în ceea ce privește îndepărtarea gândacilor de bucătărie.

Cum să-ți protejezi plantele de infestarea cu musculițe albe cu doar două ingrediente banale: orice gospodină le are în bucătărieCătușnică

Cătușnica, zisă și iarba-mâței, este ideală dacă vrei să îndepărtezi gândacii de bucătărie, spun cei de la Parade.

Succesul lor constă în substanța chimică, nepetalactone, care se găsește în această plantă. Poate fi cea mai bună alegere pentru tine, dar ai mare grijă la animăluțe.

Pisicile pot fi reactive la această plantă. Este, de asemenea, o plantă potrivită pentru persoanele care nu au mult timp la dispoziție pentru îngrijire.

Cum să ai grijă corect de orhidee. De ce au nevoie de fapt aceste flori superbeCrizanteme

Crizantemele sunt florile toamnei. Aceste flori minunate și parfumate conțin piretrine, o substanță naturală care respinge insectele, cunoscută în special că respinge gândacii de bucătărie.

Citește continuarea aici

Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here