Doi polițiști din Pitești au fost răniți de un tânăr vitezoman de 19 ani. Tânărul teribilist a intrat în plin cu mașina în autospeciala de poliție, aceasta fiind aruncată la câțiva metri.  

Martorii spun ca tanarul ar fi circulat cu viteza excesiva. Masina condusa de soferul teribilist de 19 ani a lovit autospeciala politiei, dupa ce acesta a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens. 

In urma impactului, autospeciala a fost aruncata la cativa metri, iar masina tanarului s-a oprit intr-o statie de autobuz, unde a distrus o banca. Din fericire, nu se afla nimeni in acea statie la momentul producerii accidentului.

Un martor a relatat, de asemenea, ca un politist era ranit, respectiv ca avea capul spart si pete de sange pe tricou. Celelalt politist avea rani la nivelul picioarelor. Ambii au fost transportati la spital, unde primesc ingrijiri medicale.

Tanarul a ajuns si el la spital. Acesta se afla in masina impreuna cu o pasagera. 

In cauza a fost deschisa o ancheta pentru a se stabili cum s-a produs accidentul, iar pe numele tanarului a fost deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here