Primarul comunei Redea, Dan Bălă, a fost reţinut luni după ce ar fi lovit un bărbat în comuna Fălcoiu şi i-ar fi luat acestuia telefonul mobil. 

Cercetările în dosarul cauzei sunt coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, iar incidentul ar fi avut loc duminică, pe o stradă din comuna Fălcoiu, scrie Agerpres.”Un bărbat în vârstă de 58 de ani ar fi agresat duminică, în localitatea Fălcoiu, un bărbat în vârstă de 53 de ani, căruia i-ar fi luat un bun. Suspectul a fost reţinut în cursul zilei de astăzi iar mâine se va înainta dosarul la Parchet cu propunere de luare a unei măsuri preventive. În urma analizării probelor, procurorul de caz va stabili ce se va întâmpla în continuare”, a informat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, Mihaela Măceşeanu.Persoana reţinută în cauză este cercetată pentru infracţiunea de tâlhărie, a menţionat sursa citată.Bărbatul suspectat în cauză şi cel agresat nu s-ar fi cunoscut înainte de incident, însă acesta din urmă ar fi fost însoţit de un bărbat care l-ar fi cunoscut pe edilul din Redea. 

Dezvaluiri șocante de la o fostă studentă a lui Alfred Bulai: Se vorbea și despre violuri. Mereu întrebam de ce nu spune nimeni nimic

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here