Generalul negru, Florian Coldea, are numeroase proprietăți de lux în București, ascunse bine de ochii curioșilor. În ultima sa declarație de avere, generalul avea doar câteva imobile declarate, iar acum are proprietăți de lux în valoare de sute de mii de euro. În ultimii ani, prin cadrul optimizărilor judiciare, ar fi intrat în conturile lui Coldea, cât și a altor intermediari conform surselor noastre, sume astronomice. Traseul banilor era unul foarte bine pus la punct prin intermediul avocatului Doru Traila. Acum, inculpatul în dosarul DNA deține 6 apartamente, 2 terenuri, 2 locuri parcare, 7 terase în zone bune ale Capitalei, imobile dobândite după ce statul paralel a făcut ani la rând dosare penale la comandă. 

În cadrul unui complex rezidențial de locuințe de lux, terminat în 2022, FC deține nu mai mult, nici mai puțin de 5 imobile, fiind proprietar în acte. Vorbim aici 1 apartament, 2 locuri de parcare și 2 terase foarte spațioase, de sute de mii de euro ce nu erau consemnate în 2015 în declarația de avere.

Coincidența, cum o numește adesea Florian Coldea, arată faptul că generalul trăiește într-un complex rezidențial de lux unde locuiesc înalți oficiali, dar și ambasadori, mai exact într-o vilă cu dou etaje, curte și loc de parcare.

FC, conform documentelor ce au intrat în posesia Realitatea PLUS, deține 5 imobile în cadrul unui bloc situat într-o zonă centrală din sectorul 3 din Capitală. Vorbim aici de 3 terase, dar și 2 apartamente.

În cadrul acestei situații, echipa Realitatea Plus a încercat să vadă dacă generalul sau apropiații săi locuiesc acolo, însă aceștia nu au dorit să răspundă la ușă chiar dacă se aflau persoane înăuntru.

Un lucru este cert, generalul FC încă își mai exercită influența, iar prin optimizările judiciare a reușit să obțină sute de mii de euro pe care ulterior i-a investit în terenuri, case și apartamente în zone de lux ale Capitalei.

EXCLUSIV! Proprietățile ascunse ale mafiei coldiste: imobile de lux în valoare de sute de mii de euro. Gruparea Statului Paralel se ferește de explicații

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here