Imaginea de mai jos pare a fi una destul de simplă, așa că este posibil cei mai mulți dintre noi să ne gândim că trebuie să fie extrem de simplu să găsim bâta de baseball ascunsă în desen. Dar, vom observa rapid că provocarea este, de fapt, mult mai dificilă decât pare! De fapt, numai oamenii cei mai inteligenți reușesc să rezolve testul în numai 12 secunde! 

La prima vedere, cei mai mulți dintre noi vom avea impresia că imaginea din fața noastră este una destul de simplă. Putem vedea un grup de copii, în jurul unui glob, iar în jurul lor se află o mulțime de obiecte. Provocarea este una simplă: să găsim bâta de baseball ascunsă în desen în doar 12 secunde!

Mai mult ca sigur că dejă am remarcat cu toții că asemenea iluzii optice au devenit extrem de populare, de-a lungul Internetului. Poate chiar și noi profităm de pauzele pe care le avem de-a lungul unei zile, pentru a încerca să rezolvăm provocări vizuale de acest fel.

Sau, dacă nu, mai mult ca sigur că avem prieteni care fac acest lucru. Astfel de provocări nu doar că sunt o modalitate simplă de a ne relaxa, dar ne pot testa și atenția la detalii.

Iar dacă încă nu ați găsit bâta de baseball din imagine, răspunsul se află puțin mai jos!

Unde se află bâta de baseball ascunsă în imagine

După cum putem vedea în imaginea de mai sus, bâta de baseball se află ascunsă într-una din scândurile care formează fundalul imaginii! Dacă cumva vă numărați printre cei care au reușit să găsească bâta de baseball în numai 12 secunde, felicitări! După cum putem vedea, testul a fost, de fapt, mult mai dificil decât am anticipat inițial.

Iar partea cea mai bună este faptul că pe Internet există o mulțime de astfel de provocări amuzante! Astfel că, dacă ați avut cumva probleme cu aceasta, puteți găsi nenumărate de astfel de teste, care vă vor pune mintea la încercare!

Sursă text&foto: Click.ro

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here