Pulpe de pui dezosate cu ciuperci, piure și sos cremos, rețeta care de care s-au îndrăgostit toți pofticioșii. Se prepară ușor și este u preparat ideal atât pentru cină, cât și pentru zilele în care ai musafiri. Garantăm că tei vei lăsa cucerit iremediabil de gustul unic său unic. 

Pentru ingrediente ai nevoie de:

– pulpe de pui dezosate

– 400 – 500 g de ciuperci

– o ceapă mai mică        

– 2-3 căței de usturoi

– un cub de unt

– 2 linguri de ulei

– un pahar de vin alb

 – supă de legume (puteți folosi și apă în care fierb cartofii pentru piure)

– sare și piper

– pătrunjel proaspăt

Pentru piure: cartofi, un cub de unt, sare, puțină apă în care au fiert cartofii.

Citește continuarea aici.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here