Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a afirmat că premierul Marcel Ciolacu nu i-a solicitat demisia în urma scandalului de la Spitalul ”Sfântul Pantelimon”, dar nu exclude ca acest lucru să se întâmple. Pe de altă parte, Rafila a precizat că nu consideră că are motive să-și dea demisia.  

”Întotdeauna, în politică, este o astfel de posibilitate”, a afirmat Alexandru Rafila într-o emisiune TV, întrebat fiind dacă se aşteaptă ca premierul să îi solicite demisia, potrivit news.ro.

Întrebat dacă a discutat cu Marcel Ciolacu despre posibilitatea de a-i cere demisia, ministrul Sănătăţii a răspuns: ”Până în momentul de faţă nu, dar nu este o eventualitate pe care să o exclud”. ”Toată lumea m-a întrebat de demisie şi am spus: dom-le, nu cred că am motive să-mi dau demisia legat de acest caz. Cred că mai important decât o demisie – şi vă spun asta foarte sincer – este problema legată de credibilitatea sistemului de sănătate şi mai ales a corpului medical”, a mai declarat Rafila.  Nu este pentru prima dată când ministrul Sănătății se spală pe mâine de scandalul de la secția ATI a Spitalului Pantelimon. Rafila se spală pe mâini după eșecul anchetei interne de la spitalul Sf. Pantelimon: „Nu am de ce să îmi dau demisia”Referatul procurorilor în dosarul de la spitalul Sf. Pantelimon. Stenograme incendiare care arată cum operau asasinele în halate   Declarații șocante ale managerului de la spitalul Sf. Pantelimon: „Un pacient de la terapie intensivă reprezintă un deficit bugetar”   

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here