Rareș Bogdan reacționează dur după întâlnirea dintre Ciolacu, Geoană și Ponta.  

Într-o intervenție în exclusivitate la Realitatea PLUS, europarlamentarul PNL a spus că poza este făcută ”în umbra casei lui Ion Iliescu”, semn că Mircea Geoană nu este deloc independent, așa cum susține.

Rareș Bogdan este de părere că, în urma imaginilor apărute cu cei trei politicieni la aniversarea jurnalistului Marius Tucă, Mircea Geoană va scădea în sondaje și că nu are nicio șansă să câștige alegerile prezidențiale. 

“Cine crede că Geoană este independent cred că după imaginile de acolo poate vedea că nu e chiar așa. A jucat un rol de independent care atacă clasa politică, cea veche și nenorocită, să nu uite lumea că a fost președintele Senatului, al PSD, al Ministerului de Externe, are state vechi în politica românească, deși azi se prezintă ca un om complet noi pe un cal alb și cred că imaginea de acolo, la doi pași de casa lui Iliescu, de sub umbra fostului lider, arată extrem de clar că nu este nicio diferență între ei, că este același partid cu alte fețe. 

Din punctul meu de vedere, Geoană începe să scadă pentru că lumea își va aminti de el și de istoricul lui. 

Știți cum e, poate ajuta victimizarea și când a fost la SPA, putea să se victimizeze. Dar poporul român este atent la detalii și sunt convins că această imagine cu Ciolacu, Geoană și Ponta la doi pași de casa bătrânului lider Iliescu va fi una care va conta în Campania electorală”, a spus Rareș Bogdan, într-o intervenție la Realitatea PLUS.  

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here