Crimă învăluită în mister, la Brăila. O doctoriță a fost omorâtă cu sânge rece în propriul cabinet de stomatologie. Femeia în vârstă de 41 de ani a fost ucisă cu trei lovituri de cuțit. Întreaga zonă a fost împânzită și polițiștii fac cercetări de amploare. Urmează informații cu un puternic impact emoțional!  

Marina Gavril este doctorița de 41 de ani găsită moartă în propriul cabinet de stomatologie. Femeia ar fi fost ucisă cu trei lovituri de cuțit, spun anchetatorii.

Principalul suspect, soțul doctoriței: ce a spus polițiștilor când a anunțat că a găsit cadavrul

Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, principalul suspect ar fi chiar soțul victimei, tot medic stomatolog, cel care a și sunat la 112 și a anunțat că a găsit-o fără suflare pe partenera lui de viață, într-o baltă de sânge.

Marina Gavril făcuse un curs de port armă și intenționa să-și cumpere un pistol

Marina Gavril este originară din Republica Moldova și se stabilise de ani buni în Brăila. Femeia era proprietara cabinetului de stomatologie în Brăila, alături de soțul ei.

Potrivit presei locale, doctorița ar fi făcut un curs de port armă și intenționa să își cumpere un pistol pentru că, spun jurnaliștii, i-ar fi fost frică de vecinii de etnie din cartierul în care locuia. Tot jurnaliștii spun că aceștia ar fi sărit gardul la ea în curte. 

O anchetă amplă va stabili cine se face vinovat cu adevărat de crimă.  

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here