Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, se va întâlni cu directorul Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), la Kiev, după ce oficialul va vizita centrala nucleară Zaporizhzhia, care se află în mâinile Rusiei de la începutul războiului. Pe front, Rusia continuă în înainteze periculos pe frontul din regiunea Donețk, dar cu pierderi semnificative. 

UPDATE Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, se va întâlni cu directorul Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), la Kiev, după ce oficialul va vizita centrala nucleară Zaporizhzhia, care se află în mâinile Rusiei de la începutul războiului, anunţă Reute.

 

UPDATE Tanchiștii Brigăzii 15 a Gărzii Naționale a Ucrainei au efectuat o lovitură precisă, distrugând un grup de trupe ruse în apropierea orașului Pokrovsk. Soldații ucraineni au reușit să înfrunte un grup de atac al forțelor ruse care avansaseră cu un transportor blindat de trupe BTR-82 și se stabiliseră într-o poziție sub un pod în apropierea satului Mikhailivka din regiunea Donețk.

Imaginile surprind explozia spectaculoasă urmată de fuga disperată a soldaților ruși pentru a scăpa cu viaț

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here